Cruiseship, Aidasol kabine 4132 check in
Door: rowanne
Blijf op de hoogte en volg Rowanne
13 Oktober 2012 | Spanje, Santa Cruz de Tenerife
Nou Tenerife met de bus doorgetourt aangekomen in de haven waar de Aidasol ligt. Wat een cruiseschip...gigantisch.
Koffers gelijk afgegeven en inchecken maar... inmiddels red ik me prima met mn spaans, engels soms nederlands maar Duits... uuh nee dus. Jawel Duits is de voertaal hier, werkelijk alles is in het Duits. Klein min puntje ;)
Inchecken kan je vergelijken met het vliegtuig. Paspoort controle, tassen controle, door soort douane, inkopen moet je laten checken, geen eten / drinken mee naar binnen...en dan ben je binnen in een paradijs :)
Geen idee wat er allemaal is, er is veel, op dit moment onwijs moe na 3 dagen 1 nacht van 5 uur slaap te hebben gehad. Net wat gegeten, een chocolade taart om te beginnen met een vertreffelijke versbereide pizza met vers fruit. Je kan hiernamelijk heel de dag door bijna in verschillende restaurants eten jammie. Vanavond het schip maar is verder verkennen. En ook de ''sportschool'' maar, denk ik.
Nu even bijslapen in onze kabine 4132 deck 4 met zeezicht :)
Tot snel...
update:
Van slapen niet veel terrecht gekomen... evacuatie ! Arghh wat een drukte, benauwd, veel mensen. Tsja opzich nogal logisch hele schip moet evacueren met 12 verdiepingen en weer ik veel hoeveel mensen. Met reddingsvest om bij de juiste reddingsboot staan en schreeuwen als je kamer nummer wordt omgeroepen; jaaa hier! Nou dit was dus een test... kan me er nu wel iets bij voorstellen dat bij een evacuatie mensen verdwijnen of verdrinken. Als dit een real one was hadden we echt geen schijn van kans. Maar goed gelukkig kan ik goed zwemmen..en zijn de evacuatieboten op de 5e verdieping en zitten wij op de 4e ;)
Eerste show it eral weer op, saturday night fever...tsja wat zalik zeggen animatie team doet zn best ;) Personeel moest zich voorstellen met als afsluiter ene spectaculair dansje jaja zware training vooraf gehad.
Nou rond gelopen samen met Ray over het hele schip... casino, loungebanken, 4d bios, live music, grote poef met prive tv's, clubs, discotheek, basketbalzaal, zembad 1, zwembad 2, jacuzie 1,2 & 3, spa & massage, fitnisszaal, spinning etc, fiets parcours, 2x theater en dan vergeet ik de 4 restaurants en de 2 exclusieve restauranten en alle barren niet. Jaa genoeg te beleven hier en gelukkig niet alleen oudjes! Voornamelijk jongeren :)
13 Oktober 2012 - 18:28
Ingrid:
Klinkt ook wel weer goed hoor. Wanneer mag je aanschuiven voor het captains diner? -
Maayke De Boer:
Het klinkt allemaal heerlijk relaxed...behalve dan die oefening..gaat in onze organisatie een stuk beter:-). Geniet er nog maar even lekker van daar: voor je het weet is het weer voorbij!
14 Oktober 2012 - 10:57
Tante Willy:
Goede Morgen
Je verslag gelezen.
Groot schip hé.
Die evacuatie test moesten wij toen ook doen iedereen trouwens,sloepenrol noemden ze dat toen. met Nero gaat het goed en met ons ook kijk op Facebook
Groetjes uit het miezerige
Terneuzen -
15 Oktober 2012 - 13:52
Renate:
Row, Wat voel ik me nieterig, met m'n 'saaie' baan, gewoon naast kids en man op de bank, naast jou met je turbulente leven! Jeetje meid, wat een belevenissen allemaal. Hoe moet dat straks wel niet, terug in Nederland -> 'gewoon' aan het werk, regen, kou, sneeuw, hagel, nachtvorst......nee, jij zit nu wel goed! Genieten met hoofdletter G zou ik zeggen.
dikke kus