Vanavond laatste tocht
Blijf op de hoogte en volg Rowanne
19 Oktober 2012 | Spanje, Isla de Lanzarote
Op Fuertaventuera niet veel gedaan.. Het waaide behoorlijk en af en toe een bui. Dus besloten stadje in te gaan en te zwemmen bij een baai super dichtbij de boot.
Behoorlijke stukken gezwommen, moest ook wel al dat lekkere eten hier verbranden, met vervolgens heerlijk gelegen op het strand. Met als afsluiter zwemmen in eenw arme zee in de regen! Rond uurtje of 18 vertrokken en rond 22 uur weer in lanzarote ...
Ik moet zeggen dat de zee wel wat wilder was en we een beetje schommelden..maar klein beetje hoor. Zeeziek kan je hier gewoon niet worden. Dit schip ligt zo stabiel in het water.
Ik had voor mezelf besloten weer is op verkenning te gaan. Mn familie hier is niet zo van het erop uit gaan ( alleen het stadje zelf ), maar mn pa besloot om met me mee te gaan.
Op naar de vulkaan. En super mooi was het. Lava overal geen plantje groeit er. Op de top aangekomen werd er net een vuurtje gestookt. Er werden mij nog wat steentjes in de hand geduwd... Gloeiend waren ze. Leek wel cement ( voor de kenners) daarna nog wat water omhoog laten spuwen.
En afgesloten met een zwempartij aan een verlaten strand. Wel 4 x moeten verhuizen met onze handdoeken. Water kwam toch iets sneller op als we hadden ingeschat.
We zijn nu net weer aan boord ons klaar maken voor het laatste avondmaal hier. We gaan dit x in een restaurant eten waar we perse er om 18 uur er moeten zijn dus nog even opschieten.
Vanavond laat zijn we alweer in Tenerife!
19 Oktober 2012 - 19:49
Marieke:
Je begint alweer aan het werk te denken...... mis je ons misschien een beetje??
Tot snel!
Groetjes Marieke