Zeilen ?!? - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Rowanne - WaarBenJij.nu Zeilen ?!? - Reisverslag uit Duinkerke, Frankrijk van Rowanne - WaarBenJij.nu

Zeilen ?!?

Blijf op de hoogte en volg Rowanne

26 Augustus 2012 | Frankrijk, Duinkerke

Hoi Allemaal,

De data kloppen niet altijd hier aangezien ik niet iedere dag internet heb en hij soms van zelf een datum pakt.

Aangekomen in Duynkerke met een rustig windje nu totaal het tegenovergestelde. Windkracht 8 nu al voor de 2de dag.. we kunnen geen kant op. We schommelen wat heen weer, af en toe wifi dus snel op internet en de avonden vullen we met potjes kaarten. Verplicht tot rust komen.

Hele rustige haven, hopelijk morgen een andere haven bekijken! We zijn afhankelijk van het tij. Aangezien we er anders onwijs veel langer over een afstand gaan doen. Morgenochtend om 6.00 uur moeten we de haven uit zijn richting Blankebergen. Daar komen we (als het goed is) rond de midag aan. Maarja de plannen zijn al een paar keer gewijzigd dankzij moeder natuur afwachten dan maar...