Malaga
Blijf op de hoogte en volg Rowanne
19 Augustus 2012 | Spanje, Torremolinos
Nog heerlijk naar het strand geweest, het was smiddags echt te warm om al naar malaga te gaan. Rond half 6 in malaga waar Jenn me al opwachten, super leuk om haar weer te zien!
Rondje door malaga gelopen en van terras naar terras naar terras...zooo vervelend (not) heerlijk bijgekletst als of we elkaar al jaren kennen haha. Heerlijke tapas gegeten..hmmm
Zij is van hostel naar hostel gegaan en. Ik van hotel naar hotel wel ieder een andere kant op. Erg leuk om gelijk al ervaringen uit te wisselen. Niet alle hostels waren even goed bevallen oa wat gestolen en niet heel schoon maar andere waren top. Zelfde met mijn hotels je weet het nooit wat je kan verwachten. ..
Morgenochtend uitchecken..maar nog wel even lunchen in malaga city met Jenn nig even shoppen en dan ...
20 Augustus 2012 - 07:27
Mama:
Geniet van 'voorlopig' je laatse dag in Spanje en goeie reis terug. Tot vanavond , kan voor mij niet snel genoeg zijn.
xxx ik -
21 Augustus 2012 - 11:02
Renate:
Lees ik dat nou goed van je mama?? Laatste dag in Spanje?? Kom je terug naar Nederland??