Aftellen... - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Rowanne - WaarBenJij.nu Aftellen... - Reisverslag uit Groningen, Nederland van Rowanne - WaarBenJij.nu

Aftellen...

Blijf op de hoogte en volg Rowanne

27 Juli 2012 | Nederland, Groningen

Inmiddels is het aftellen van de dagen begonnen. 6 augustus om 6.55 vertrek ik vanaf schiphol richting Malaga om vervolgens met de bus naar Lanjaron te gaan. Hier ga ik 2 maanden op de caballo blanco trekking centre werken. De bedoeling is dat ik hier 6 per week van 7 tot 19.00 werk. Paarden verzorgen, weide bij langs gaan, trektochten begeleiden (vanaf 1 ,2,3,4 uur tot 1 a 2 dgn) hoe mn dag er verder uit gaat zien kom ik vanzelf achter.

Na 2 maanden ga ik rondreizen samen met Mirna door zuid andalucia.
Vervolgens ga ik nog een naar de canarische eilanden met een cruiseschip.

Ik zal regelmatig via deze site laten weten hoe het gaat. Kan soms even duren is namelijk niet helemaal duidelijk of ik bereik etc heb op de ranch.

• 06 Augustus 2012 - 02:35

Mama:

Lieve, dappere dame,

Zoals je nu leest, heb ik in ieder geval je site gevonden ;-).
    Heel veel plezier maar eerst een goeie reis!

liefs ik

• 06 Augustus 2012 - 10:59

Hai:

Hiii Row,

Ik noem je vanaf nu dapper doddo hoe moedig en vol enthousiastme je vannacht vertrok uit Leiden. Leuk dat we hier weer gaan lezen wat je allemaal meemaakt. Geniet ervan! xxx

• 07 Augustus 2012 - 20:17

Door:oma :

ook ik heb je site gevonden, ik vind het heel spannend hoor!!
    maar we volgen het op de voet.
    veel liefs van hier doei